Aktywni Panowie i Trans
Siema, ilu aktywnych Panow /Pani Trans bywa w Bizku? Ile osob chce realnie sie bzykac? Od siebie -moge sie bzykac w bizku, moge sie bzykac u siebie na mieszkaniu. Wymagania wiekowe-zero Wymagania anatomiczne-maks 20 cm dlugosci i wtedy delikatnie- sorry nie lubie dlugich penisow, idealne dla mnie to 12-15 cm. Tak lubie rimming w Twoja jak i w moja strone. Masz aktualne badania? Super konczysz we mnie, czy gdzie tam chcesz. Nie masz badan? Zapomnij, ze dam Ci bez gumki. Trojkat z kumplem lub kumpela/trans? Spoko jak wszyscy sa traktowani rowno. Nie jestem zainteresowany wielokatami, etc. Bukkake spoko o ile penisy sa swiezo umyte, wtedy wezme do dzioba. Penisy powyzej 20 cm podziekuje za penetracje, tylko oral i reczna robota. Sorry not sorry to moze imponowac napalonym dziewczynkom. Nie, nie wlozysz samej"glowki" znam te numery ;) Trojkaty z Pania? Spoko o ile obydwoje jestescie aktywni w moja strone tak jak ja w Wasza. Jestem otwarty na wszystkie plcie aktywne-lacznie z strapem. Trojkat z Pania obowiazkowo ja wchodze w Pana a Pani jest/zajmuje sie jego penisem lub Pan wchodzi we mnie i Pani jest na mnie/oralnie zajmuje sie moim penisem. Innej opcji nie przewiduje, sorry not sorry nie bede bzykal Twojej laski jak bedziesz sobie ogladal. Sorry nie bede bzykal Twojego faceta lub on mnie jak bedziesz ogladala. Bukkake jak najbardziej ale nie zgadzam sie na orgie. Seks aktywny maksymalnie 3 penisy/dildo/strapon, sorry ale wiecej nie dam rady i nie chce, wole sie skupic. Co innego GH, im wiecej tym lepiej. Wiek? Nie ma znaczenia, oczywiscie pelnoletnie plcie. Info dla bezpenisowych -strap on/dildo/wibrator analnie maksymalnie 17cm choc wole mniejsze. Oralnie-maksymalnie 20 cm. I tak serio tego pilnuje! Jezeli chcesz bym ciebie bzykal/bzykala/bzykali -ogol odbyt prosze bo nie lubie wlochow tam. Wlosy na wzgorku lonowym u kobiet/mezczyzn/innych calkiem spoko dla mnie i podniecajaco ale golasy tez sa super ^^. Jestem w miare tolerancyjny ale nie proponujcie mi uzywek, chcesz to bierz w kazdy otwor. Masz badania i napletek? Mozesz sobie na zoladz posypac i tak wyladujesz w mojej dupie XD Kazdy ma jakies fantazje i fetysze ale nawet nie próbujcie mnie gwalcic prosze, chyba ze sie zgodze na role play. Pissing w moja strone akceptuje tak od mezczyzn jak od kobiet i innych tozsamosci pciowych. Podduszanie rowniez, ale nie akceptuje koprofillii. Uwaga nie wazne jak wygladasz, musisz udowodnic swoj wiek. Sorry not sorry pokazujesz dowod, nie bzykam sie z dziecmi niewazne jak atrakcyjny/atrakcyjna/atrakcyjni jestes/scie. I tak mozesz zakryc swoja twarz maska czy czym tam chcesz liczy sie dla mnie penis/dildo/wibrator/wagina. Wyszlo dlugo ale odstraszy osobniki, ktorych chce uniknac. Ps nie lubie palcowki dluzej niz minute, ale lubie zajmowanie sie moim penisem(rowniez niedlugo) Ps2 Panie tak jestem wobec Was aktywny tak samo w stosunku do trans/CD etc tak oralnie jak i "penisowo" jestem bi nie homo :) Ps3 Z racji problemow urologicznych w przeszlosci prawie w ogole nie produkuje nasienia wiec sorry Ps4 Waga nie ma dla mnie znaczenia tak samo wzrost czy rasa. Ps 5 Obcokrajowcy sorry nie bede pisal ogloszenia specjalnie w innym jezyku byscie zrozumieli, uwazam ze mamy na tyle chetnych na bzykanie osob, ze ktos sie zainteresuje. Ale tak znam angielski i rosyjski. Co o mnie? 184 cm 78 kg 15 cm w majtkach wytatuowany, kolczyki i implanty (rowniez w penisie)